GOCA TRŽAN ZBOG ĆERKE IMA VELIKE PROBLEME: Lena sve BEZOBRAZNIJA, bahato ponašanje pevačicu dovodi do ludila! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan, kako saznaju mediji, ima velike probleme sa ćerkom Lenom, zbog puberteta u koji je uplovila.

GOCA TRŽAN ZBOG ĆERKE IMA VELIKE PROBLEME: Lena sve BEZOBRAZNIJA, bahato ponašanje pevačicu dovodi do ludila! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

 

Pevačica Goca Tržan otvoreno je svojevremeno pričala o tome da ima probleme sa ćerkom, koji su pokušavale da reše. Naime, Goca je poznata kao neko ko drži do strogih principa, kada je vaspitanje u pitanju, a Lena je zapala u najgore godine, odnosno u pubertet, koji sam po sebi zna da bude neprijatan. Izvor za medije otkriva da Tržanova sve češće zbog ćerke ima glavobolje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Goca Tržan

 

- Goca kaže da je i ona bila jeziva kao klinka, ali i da je Lena preterala - priča o odnosu Goce i Lene dobro upućen izvor za "Scandal!".

Ono što je izvor dodao jeste da je Lena počela da odgovora direktno kako majci, tako i njenom očuhu Raši, te ističe da ih ne sluša uopšte, da se zatvara u sobu. Kako se navodi, Goca joj uzima telefon i gleda šta ona radi na društvenim mrežama.

- Počela je da odgovara i njoj i Raši. Ne sluša ih, zatvara se u svoju sobu i u nekom je svom svetu. Goca joj s vremena na vreme traži telefon, hoće da ima uvid i da joj je na oku, ali ona tek tad pruža otpor. Buntovna je i temperamentna, zapravo je sva na majku i Goca je toga svesna. Samo joj je bitno da bude na oprezu i da Lena ne krene nekim lošim putem - kaže izvor i zaključuje:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Goca Tržan i Radomir Novaković Raša

 

- Svesna je da je ona u tinejdžerskom periodu i da to mora da prođe, ali neće ni da je pusti da radi šta hoće.

Ono što Tržanovu ohrabruje jeste što njena borba sa pubertetom ide u dobrom smeru, kada je Lena u pitanju, jer nakon što prođe period haosa, ćerka i pevačica imaju skladan i idealan odnos, a sve njihove nesuglasice i probleme rešavaju razgovorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Andreja

01.12.2021 11:20

Ista majka.

Сараџогла

01.12.2021 16:08

Ако хоћеш да ти дете буде васпитано и пријатно за сарадњу немо' да га ти васпитаваш. То ти кажем.Моја одрасла деца су по свим питањима генијалци.Кажем,не дао бог да сам их га васпитавао!