OGLASIO SE FK PARTIZAN POVODOM LAŽI KOJE SU PLASIRALI ĐILASOVI MEDIJI: Nikada nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača!

Autor: Republika

Vesti

01.12.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom informacija koje su se pojavile u medijima da je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, navodno menadžer jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, koji tretnutno igra za Fiorentinu oglasili su se iz FK Partizan.

OGLASIO SE FK PARTIZAN POVODOM LAŽI KOJE SU PLASIRALI ĐILASOVI MEDIJI: Nikada nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

- Nikada nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem, a po pitanju bilo kog igrača, pa ni oko Dušana Vlahovića. Nismo bili u kontaktu sa Danilom Vučićem nikada, o bilo čemu što se tiče fudbalskog kluba Partizan - rekli su za Novosti iz FK Partizan.

Foto: printskrin

Novi napadi na Danila Vučića

Podsetimo, Đilasovi mediji ponovo su plasirali monstruozne laži na račun Danila Vučića ističući da je predsdnikov sin menadžer fudbalera Dušana Vlahovića, tim povodom oglasili su se i poslanici Srpske napredne stranke, a više o tome pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading