OVO JE PLAN RAFAELA NADALA: Španac se vraća, Đoković u panici!

Autor:

Sport

01.12.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal je spreman da se vrati na teren sredinom decembra, a sada je odgovorio na pitanje koji će biti njegov naredni turnir posle Mubadala šampionata.

OVO JE PLAN RAFAELA NADALA: Španac se vraća, Đoković u panici!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Nadal je zbog problema sa stopalom ranije završio sezonu, a već se spekuliše o narednom turniru na kome će Španac zaigrati.

U sredu su španski mediji preneli da će Nadal izvesno propustiti ATP Kup, koji je na programu od 1. januara.

- Dok situacija ne bude sto odsto jasna, ne mogu da kažem ništa. I dalje ne znam. Rekao sam da mi je plan da igram u Abu Dabiju, to je i dalje tako. Posle toga ćemo videti. Kada se vraćate takmičenjima, želite da pružite svoj maksimum. Ali ne znate kakva je situacija dok ne odigrate nekoliko mečeva i testirate sebe- rekao je Rafa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

- Moram da pratim određeni obrazac. Situacija je sada bolja, inače ne bih planirao da idem u Abu Dabi. Šta će biti posle toga, ne znam. To će biti test, kojem se radujem.

"Mubadala šampionat" se igrati od 16. do 18. decembra. Nadal neće igrati prvog dana, već u polufinalu čeka boljeg iz duela Dominika Tima i Endija Marija.

Osvajač 20 Grend slem titula bi trebalo da bude spreman za Australijan Open, koji počinje 17. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading