SASTANAK TRAJAO DUŽE NEGO ŠTO JE PLANIRANO! Republika saznaje: Vučić zadovoljan posle razgovora sa Putinom, DOBRE VESTI ZA SRBIJU!

Autor: Republika

Vesti

25.11.2021

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog šefa države Vladimira Putina trajao je duže nego što je bilo planirano, saznaje Republika od izvora iz srpske delegacije upućenog u razgovore dvojice lidera.

SASTANAK TRAJAO DUŽE NEGO ŠTO JE PLANIRANO! Republika saznaje: Vučić zadovoljan posle razgovora sa Putinom, DOBRE VESTI ZA SRBIJU!

Foto: printscreen

Prema našim saznanjima, nakon zvaničnog dela sastanka, Vučić i Putin prešli su na zajednički ručak, što je predviđeno prokolom.

- Vučić je pred članovima delegacije rekao da je veoma srećan zbog toka razgovora, što verovatno znači da je dobio dobre uslove za gasni aranžman - rekao je naš izvor.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, u prvoj izjavi o ceni gasa, ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da postoji realna šansa da Moskva i Beograd postignu dogovor prihvatljiv za obe strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lena

26.11.2021 02:55

Verujem da su svi zadovoljni osim naravno opozicije u Srbiji.