PRLJAVA PROPAGANDA ĐILASOVOG TABLOIDA! Sonja Biserko dosipa so na srpske rane: POMENULA NATO I RUSIJU!

Autor: Republika

Vesti

24.11.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niskotiražni tabloid Danas pod direktnom kontrolom tajkuna Dragana Đilasa nastavio je besramnu kampanju protiv dobrih odnosa Srbije i Rusije.

PRLJAVA PROPAGANDA ĐILASOVOG TABLOIDA! Sonja Biserko dosipa so na srpske rane: POMENULA NATO I RUSIJU!

Foto: Media centar

Sonja Biserko

Ovoga puta, Đilasov megafon to je učinio kroz izjave dokazanog srbomrsca Sonje Biserko, koja je u par izjava u ovom listu još jednom dokazala da je NATO lobista.

Naime, ona je ocenila da je NATO bombardovanje Srbije 1999. godine slomilo vojnu nadmoć Srbije, čime je, kako je navela, uspostavljena ravnoteža na Balkanu (?!?).

Da skandal bude veći, ona se obrušila i na Rusiju, tvrdeći da ta zemlja preko Srbije opstruira članstvo Bosne i Hercegovine u NATO.

Takođe, kako je dodala, Srbija i Rusija su takođe dežurni krivci zašto i takozvano Kosovo nije član severno-atlantskog pakta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
bubasvaba

24.11.2021 14:16

Baba sta ti znas staje nadmoc ked si veciti SLUGA!!!!! kao prosjak na ulici daj mi neki dinar da izjavim sta mi kazes.

Odgovori 39 4
Zoran

24.11.2021 14:26

Sirota, izmislila firmu koja dobija lovu iz budžeta da pljuje po sopstvenoj zemlji. Možda grešim, ako ovo i nije njena zemlja. Za pare može sve da se proda i kupi, pa i zemlja iz koje si i u koju ćeš.

Odgovori 43 2
Ratko

24.11.2021 16:51

Daj terajte tu gamad iz Srbije, pocepari pasos i ne primiti vise u Srbiju

Odgovori 28 2
sen

24.11.2021 19:22

Niko nije svetac, nismo ni mi. Ova žena ( neću reći gospođa jer to ne zaslužuje) il se pravi glupa ili je?, znali dodična šta se činilo i još uvek čini protiv ovog naroda (njen nije sigurno). Novac je čudo.

Odgovori 31 3