JEREMIĆEVAC SE NADA DA ĆE IH AMERIKANCI DOVESTI NA VLAST: Postoji nivo izvesnosti da Kristofer Hil neće otići odavde, a da Vučić ostane (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.10.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Ponoš, potpredsednik Narodne stranke i pulen Vuka Jeremića izrazio je želju da će novi ambasador SAD-a smeniti Vučića, pa da onda oni iako ih narod ne želi, dođu na vlast.

Republika

Foto: Printscreen

Zdravko Ponoš

Zdravko Ponoš, potpredsednik Narodne stranke, izrazio je želju da će novi ambasador SAD-a smeniti Vučića, pa da onda oni iako ih narod ne želi, dođu na vlast.

- Ja bih bio spreman da kažem da kad neko odluči da Kristofera Hila izvuče iz penzije i dovede ga ovde, onda postoji priličan nivo izvesnosti da on neće otići odavde, a da Vučić ostane - rekao je Ponoš.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

31.10.2021 20:33

Ahahahahahaha, omatorio a nije shvatio sustinu politike. Ne moze dobar politicar da se oslanja na mocnike mocnih drzava da ce ga ustoliciti na vlast protiv volje naroda. Dobar i mudar politicar osluskuje volju i zelju naroda svoje drzave a ne siledzije iz mocnih zemalja. Proslo je americko vreme, sva su cartstva propala nakon napada na Srbiju sad dolaze i ovi poslednji na red za ponor.