BORBA, BORBA I SAMO BORBA! Vučićeva moćna poruka za 13. rođendan SNS: SVAKI PUT POSLE PADA USPELI SMO DA USTANEMO!

Autor: Republika

Vesti

21.10.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka danas obeležava 13 godina od osnivanja, a predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je da je ponosan na rezultate stranke, koja se, kaže, bori za interese Srbije i građana.

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandar Vučić

 

- Sa ponosom se sećam dana kada je stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina - naveo je Vučić na instagram nalogu "avucic".


Kako je naveo, stvorena je najsnažnija i najbolja politička organizacija u savremenoj Srbiji, koja će morati da nastavi sa unutrašnjim promenama kako bi se ta snaga sačuvala.

- Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda, već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače - poručio je Vučić.

On je istakao da na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i veruje da će SNS to u budućnosti nastaviti da čini.

- Srećan rođendan svim naprednjacima! Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba! Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju! Živela Srbija! - napisao je Vučić.

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragana

21.10.2021 09:13

Sada još više moramo da se borimo i budemo podrška našem predsedniku.

Julija

21.10.2021 11:05

SNS je postigao velike rezultate. Srecan 13.rodjendan i puno uspeha u daljem radu!

Filip

09.01.2022 21:48

Koga bre vise zamajavas , lopuzo Ajde SIKTER vise .