MLAĐA JE OD NJEGA SKORO TRI DECENIJE, A EVO KAKO IZGLEDA: Ovo je TREĆA supruga Bore Čorbe, a evo kako se on oseća nakon problema sa zdravljem! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Đorđević nedavno je imao zdravstvenih problema zbog čega se morao javiti lekaru, a odmah potom je pušten na kućno lečenje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Treća supruga Bore Čorbe

 

Pevač Bora Đorđević, kojeg svi znaju kao Bora Ćorba mir i spokoj je pronašao tek pored treće supruge, koju neizmerno voli, a u pitanju je Dubravka Milatović. Inače, Borina supruga Dubravka mlađa je od njega 28. godina, no retko se pojavljuje u javnosti, pa nemamo puno mogućnosti da je vidimo. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bora Čorba šeta psa

 

Međutim, ekipa emisije ,,Paparaco lov" uspela je da usnimi Boru sa njegovom voljenom i mlađom suprugom i to na putu ka gradu. Njih dvoje su svratili na ručak u jednom prestoničkom restoranu, gde su uživali sve vreme zajedno, a energija koja je izbijala iz njih oduševila je sve prisutne. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ovo je treća supruga Bore Đorđevića

 

Ono što su svi primetili jeste da Bora Đorđević otežano hoda, a podsetimo da je frontmen grupe ,,Riblja čorba" nedavno primljen u Urgentnom centru. Naime, Bora je morao da se javi lekaru zbog uroloških zdravstvenih problema sa kojima se suočio. Međutim, nakon odrađenog pregleda, lekari su ustanovili da Bora može da bude pušten na kućno lečenje.

Detaljnije možete pogledati u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading