I ONI TVRDE DA SU NEZAVISNI I OBJEKTIVNI! U tekstu na N1, ključna stvar se pominje - NULA PUTA!

Autor: Republika

Vesti

19.10.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka, koji se samoreklamiraju kao objektivni i nezavisni, gebelsovskim metodama čak i dobre vesti za Srbiju i Srbe uspevaju da isfabrikuju tako da ispadnu negativne, samo ako to može da naškodi režimu u Beogradu.

Republika

Foto: Tanjug/printscreen

Dragan Šolak

I za to sada postoji i konkretan dokaz i on se odnosi na Izveštaj Evropske komisije u kome se ocenjuje stanje u kriterijumima za članstvo u EU.

Na portalu N1, propagandnom glasilu Šolaka, objavljen je članak pod naslovom "Nacrt izveštaja EK: Politička polarizacija i ograničen napredak u pravosuđu", u kome se prećutkuju ključne činjenice.

Naime, Evropska komisija će preporučiti otvaranje klastera tri (Konkurentnost i rast) i četiri (Zelena agenda i održiva povezanost), što se u potpunosti prenebegava u tekstu N1.

Da se Šolakovi mediji uopšte i ne trude da ostvare makar i privid nezavisnosti, jasno je i na osnovu činjenice da se reč klaster u tekstvu N1 pominje, slovom i brojem, nula puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading