MINISTAR BRŽI OD ATLETIČARA: Evo kako Stefanović beži od pitanja novinara (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

09.10.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Nebojša Stefanović sazvao je konferenciju za medije, a onda pred novinarima pobegao glavom bez obzira da ne bi morao da odgovori ni na jedno pitanje.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Nebojša Stefanović pobegao od pitanja novinara

Novinari koji su došli u Dom vojske čudili su se što će im se ministar obratiti u maloj sali, ali je, kako se ispostavilo, bio deo Stefanovićevog scenarija.

Naime, on je mikrofon postavio bukvalno dva metra od ulaza i čim je završio obraćanje, tokom kog je sa papira čitao opravdanja da nije kriv ni za šta sa čim se dovodi u vezu poslednjih dana, stuštio se ka vratima. Prethodno, poručio je da je spreman za poligraf.

Ipak, od tolike spremnosti ispalo je da ne sme ni da se suoči sa pitanjima medija.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Sazvao konferenciju za medije pa pobegao od novinara

Dok je Stefanović bežao, novinar Srpskog telegrafa i portala Republika pitao ga je zašto je u 20 minuta svog govora izbegao da makar jednom rečju pomene aferu vezanu za prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da li je čitao transkripte prisluškivanih Vučićevih razgovora i kako komentariše da je baš u njegovom mandatu na mestuu ministra unutrašnjih poslova Vučić prisluškivan čak 1.882 puta.

Umesto odgovora, mogli smo samo da se uverimo da je ministar Stefanović u sjajnoj formi i da bi 100 metara pretrčao brže nego neki atletičari...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanj

09.10.2021 13:31

A sta je ministar rekao na konferenciji,valjda je nesto rekao?