NETFLIKS ODUŠEVIO NOVOM SERIJOM – Budite dobri prema svojoj deci, jer nikada ne znate kada može doći po vas ČOVEK OD KESTENA!

Autor: Vanja Aleksić

Zabava

09.10.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako mislite da ste stigli na vreme da sprečite zločin, verujte da ste zakasnili!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Netflix

 

 

Prema knjizi danskog pisca Serena Svejstrupa, Netfliks je na genijalan način interpretaciju preneo na male ekrane. „The chestnut man – Čovek od kestena“ je krimi priča koja će vas ostaviti prikovane za vaše udobne fotelje.

U mračnom predgrađu Kopenhagena u sumornu jesen policija je otkrila telo iskasapljene žene, a pored leša pronađena je lutkica od kestena.

 

 

U toku istrage, policija i forenzičari su došli do šokantnog saznanja, a to je da otisci na kestenu pripadaju pre godinu dana nestaloj ćerki ministarke za socijalni rad, za koju su svi mislili da je mrtva.

Kako vreme odmiče, ubica bira nove žrtrve i to uglavnom majke koje se na neadekvatan način ophode prema svojoj deci.

Što je još specifičnije i što daje dobar šmek misterije je to da se kroz seriju provlači kraj osamdesetih godina i zločin koji je bio okidač za sadašnja ubistva.

 

Jedan zanimljiv detalj je vezan za ovu seriju, a to je da glavnu detektivku Tulin igra sprska glumica Danica Ćurčić koja je na korak od prelaska u IT sektor, da bi više vremena provela sa svojom ćerkom. Ipak, mračne tajne prošlosti, novi partner sa velikim bremenom na svojim leđima i inteligentni ubica će joj pokvariti planove.

Kako se lagano razotkrivaju mračne tajne iz prošlosti, tako i cela razrada dolazi do izražaja, pa i zaključak se postavlja na svoje mesto.

„Kestenjaru, javi se. Kestenjaru javi se. Nosiš li u svojoj vreći kestene i meni. Ostani još malo, pa onda dalje kreni...“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading