LOBIRANJE ALBANSKIH ZLOTVORA UZIMA MAHA: Američki senator formiranje ZSO nazvao receptom za KATASTROFU, Trampa NAPAO zbog pomaganja Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

05.10.2021

12:11

Šef Komiteta za spoljne poslove u američkom Senatu Bob Menendez izjavio je da je protiv formiranja Zajednice srpskih opština, predviđene Briselskim sporazumom, jer je to, kako smatra, “recept za katastrofu”, prenosi Gazeta ekspres.

Tanjug/AP

Bob Menendez

Menendez je svoj stav izneo na skupu koji je organizovala Albansko-američka građanska liga u SAD, gde je razgovarano i o pitanju dijaloga između Kosova i Srbije, ZSO i idejama koje su kružile o razmeni teritorija i promeni granica.

On je izneo i brojne kritike na račun bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa zbog, kako je rekao, pritiska samo na Kosovo, ali i zbog razgovora o razmeni teritorija.

- Nažalost, Trampova administracija je izvršila sav pritisak na Kosovo, a nikako na Srbiju i Beograd. I to je na kraju stvorilo posledice. Takođe, ne verujem da razmena teritorija treba da bude jedna od stvari o kojima treba da se razgovara - rekao je Menendez, prenosi Kosovo Onlajn.

Komentari (1)

Loading
Sidi d bibi

14.10.2021 09:11

Je l’ moguće da za 50. godina njihovog lobiranja mi ništa nismo nsučili? Svi naši lobisti, ako ih i ima, deluju kao kamerni orkestar ili bar ikebana nešto živahnijih boja.