NI DA BEKNU! GDE SU SAD NAVODNI BORCI ZA PRISTOJNU SRBIJU: Kada se vređa Vučić, SVI ĆUTE!

Autor:

Vesti

24.09.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je postalo sasvim normalno psovati majku predsedniku države i to u emisiji, ističe narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović.

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Aleksandar Vučić

Dozvoljeno je vređati, psovati, upućivati najgore i najbestidnije psovke... Dozvoljeno je, naravno, ako su na meti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice. Dozvoljeno je ako se pitaju Dragan Šolak i Dragan Đilas, Nezavisno udruženje novinara Srbije, navodni drugosrbijanski borci za ljudska prava... A dozvoljeno je, izgleda, i ako se pita tužilaštvo.

Niko od gorepomenutih, naime, nije se oglasio (ili se u slučaju NUNS oglasio pravdanjem) nakon što je pisac i kvazinovinar Marko Vidojković, u takozvanom potkastu koji se emituje preko Šolakovog portala, najprizemnije izvređao predsednika, poručivši, između ostalog: "Vučiću, pi*ka ti materina", nazvavši ga usput i budaletinom.

NAJVEĆI BEDNICI

Upravo je ovo konstatovao narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović.

- U Srbiji je postalo sasvim normalno psovati majku i to u emisiji predsedniku države. Namerno kažem da je to normalno jer nema reakcije društva. Niko to ne osuđuje. Normalno je postalo pljunuti na srpsku zastavu, dok ako nešto loše kažeš za zastavu duginih boja, ode u zatvor. Ideš u zatvor ako popreko pogledaš ili napišeš tvit prema novinarima NUNS, N1... Obrnuto, kada oni vređaju, to je valjda za dobrobit demokratije - kaže Đukanović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

Milovanović: Dokazali da su diletanti

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, zapitao je da li je Đilas zbog ovoga tražio nacionalnu frekvenciju za Šolakove kanale.

- U drugim zemljama bi se to sankcionisalo, a ovde su izostale reakcije Šolakovih i Đilasovih medija jer oni ne mogu da reaguju na svog voditelja. Videli smo posle i izvinjenje, koje je nastavak tog vređanja - rekao je Milovanović.

Istog je mišljenja i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Marko Vidojković i Nenad Kulačin. Treba ta imena zapamtiti jer su bedniji od najvećih bednika. Nakon godina laži, uvreda, psovki na račun članova porodice našeg predsednika Aleksandra Vučića, sada im je meta njegova majka. Ne zna se da li su gori ovi bednici koji vređaju ili svi zajedno koji ćute na vređanja majki, na takve nastupe Đilasovih pristalica i nazovinovinara. Da imaju i trunku ljudskosti, bar bi se malo postideli jer i njih je neko rodio. Sramno i jadno - napisao je Vučević.

JAVNI LINČ

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS, ocenio je da nije bilo političara u Srbiji kome je porodica tako sistematski, organizovano i brutalno vređana i javno linčovana, kao što se dešava s porodicom predsednika Vučića. Cilj ovog javnog linča jeste da se on fizički ukloni iz političkog života, kada već ne može da bude pobeđen na izborima.

- Uvreda upućena majci predsednika Vučića je poruka bivšeg režima u liku Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Marinike Tepić i ostalih - zaključuje Jovanov.

Republika

Foto: printscreen/TVPRVA

 

UNS reagovao, NUNS sramno poručuje: Ovo je benigna stvar

Dok je Udruženje novinara Srbije (UNS) osudilo bestidno ponašanje Vidojkovića, Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) uputilo je javnosti sramnu poruku.

- Marko je benigan slučaj, žao mi je što je pod pritiskom imao ispad i upotrebio baš tu psovku. Takođe, u pitanju je potkast koji je slobodna forma, gde je ovakvo ponašanje uobičajeno - rekao je Željko Bodrožić, predsednik NUNS.

Republika

Foto: youtube.com/Nova S

 

Vidojković više ne zna ni šta priča

U pokušaju da opravda svoje bestidno ponašanje Vidojković se obratio saopštenjem u kome navodi da mu Vučićeva majka nije bila ni na kraj pameti?!

- Majka predsednika Vučića mi ni najmanje nije bila u glavi kada sam njega opsovao - izjavio je Vidojković, ne objasnivši šta bi tačno drugo mogle da znači reči: "Vučiću, pi*ka ti materina".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Second hand

24.09.2021 21:01

U Srbiji je normalno i da ovi sto proizvode drogu na tone budu na slobodi!? Ali samo u Srbiji!!!

Dragan

25.09.2021 01:27

Vidojković je zreo za lečenje i to pod hitno a nedostatak kućnog vaspitanja je očigledan.

ghjgjgjg

25.09.2021 11:35

Na ovaj način su pokazali svoju nekulturu i nevaspitanje.

Rade

25.09.2021 12:41

Mnogi pokušavaju uvredama i napadima da destabilizuju Vučićevu odgovornu vlast ali nikada im neće uspeti Srbija će da bude još bolja i naprednija