OŠTAR ODGOVOR IRENE VUJOVIĆ: Napadaju Vučićevu porodicu da destabilizuju Srbiju!

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

24.09.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Irena Vujović kaže da uvredama upućenim majci predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Ðilas i njegovi satrapi sve više tonu u političko beznađe", a da je njihov cilj da time destabilizuju Srbiju i predsednika.

Republika

Foto: Tanjug/T. DROBNJAK

Irena Vujović

Reagujući na uvrede upućene u emisiji Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, Vujović navodi da je to stari i već viđeni i oprobani metod "Ðilasove propale i posrnule propagandne mašinerije", koji je potpomognut spoljnim faktorima, a čiji je cilj da destabilizuje Srbiju i našeg predsednika".

- Pošto poseduju i kontrolišu medije, u situaciji su da vređaju i napadaju predsednikovu majku, brata, decu, što je u svakoj civilizovanoj zemlji nedozvoljeno - navodi Vujović.

Kaze i da može neko da se ne slaže s nečijom politikom, ali je, tvrdi, nedopustivo da na najbestidniji način napada i vređa.

- Porodica Vučić već duže vreme preživljava najstrašniju golgotu, jer grupi ostrašćenih pojedinaca ništa nije sveto. Sreća je za srpski narod što su ovakvi pojedinci odavno na margini društvenih dešavanja - ističe Irena Vujović.

Ocenjuje da je tandem Vidojković-Kulačin odavno prešao sve granice dobrog ukusa i, kako kaže, ne samo da nisu zanimljivi, već se nad njihovim postupcima zgražava čitava javnost u Srbiji.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading