MARIJA MILOŠEVIĆ SVE PRIPREMILA ZA PRENOS POSMRTNIH OSTATAKA SLOBODANA MILOŠEVIĆA NA CETINJE! Opelo služi nepriznata Crnogorska crkva!?

Autor:

Vesti

21.09.2021

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, Marija Milošević, želi da posmrtne ostatke svoga oca preseli na Cetinje i ona poslednjih meseci ozbiljno radi na tome.

Republika

Foto: youtube.com/ Azra Redžić Radulović

Marija Milošević želi posmrne ostatke svog oca da prenese na Cetinje

Marija na Cetinju živi od 2000. godine, ovaj grad je prihvatila kao svoj dom, a kako ističe jedan njen prijatelj, jedino što joj fali i za čim žali, jeste što ne može da obiđe grobove svojih roditelja.

- Marija voli da kaže da je po majci Srpkinja, a po ocu Crnogorka, ali da svom svojom dušom pripada Crnoj Gori. Upravo zbog velike tuge za ocem, koji je izdahnuo u haškom kazamatu, ne vidi drugo rešenje, već da se izvrši njegova ekshumacija - zaključuje izvor Objektiva.

Kako navodi izvor, i kanonski nepriznata Crnogorska pravoslavna crkva je uverava da je to i najbolje i obećali su joj da će oni služiti opelo pokojnom predsedniku SRJ. 

- Marija je uvek bila za to da njen otac počiva u Crnoj Gori a ne u Srbiji, jer ga je izručila Haškom tribunalu. Kada je Sloba preminuo u Hagu, ona se protivila majčinoj želji da njen otac počiva ispod lipe u dvorištu kuće u Požarevcu. Ipak, Mira se najviše pitala i bilo je po njenom. Marija godinama nije mogla da dođe u Srbiju, jer je bila za njom raspisana poternica zbog pucanja u vili "Mir", a kad je ovaj slučaj zasterao i poternica u aprilu ove godine ukinuta, ona to više i ne želi. Zato je odlučila da prebaci ostatke svog oca kako bi njenoj duši bilo barem malo lakše - navodi izvor.

Inače, Slobodan Milošević sahranjen je u dvorištu porodične kuće u Požarevcu, gde je i urna njegove supruge Mire Marković, koja je 2019. godine preminula u Moskvi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vjera

21.09.2021 12:44

I ona bi da ih razdvoji.