ĐUKANOVIĆU ZADAT OZBILJAN POLITIČKI UDARAC NA CETINJU! Borko Kašanski tvrdi da Milo više nema nikakvu političku moć u Crnoj Gori!

Autor:

Vesti

06.09.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urednik političke rubrike u "Srpskom telegrafu" Borko Kašanski rekao je u jutarnjem programu TV Pink da je jučerašnjem ustoličnjem mitropolita Joanikija na Cetinju i svim događajima koji su ga pratili nanet težak udarac aktuelnom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Republika

Foto: Printskrin

Borko Kašanski kaže da je Milo Đukanović pretrpeo ozbiljan udarac

Ističući da je prethodna godina u Crnoj Gori protekla u pokušajima da se apsolutno demontira Đukanović, on je naglasio da je jučerašnje ustoličenje možda i prekretnica da se to konačno i ostvari.

- Đukanoviću je nanet težak udarac.  On je igrao na pokušaj da deo policije i specijalaca otkaže poslušnost, ali se to nije desilo. Time je pokazano i kolika je njegova realna moć u Crnoj Gori. Najveći realni pobednici svega su ljudi okupljeni oko Demokratskog fronta i njima srodne partije - rekao je Kašanski.

Šta je još pričao Kašanski poslušajte u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading