MILO ĐUKANOVIĆ DRHTI KAO PRUTI! Sinoć potpaljivao strasti na Cetinju, danas nije ni na čijoj strani!

Autor:

Svet

05.09.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal IN4S objavio je odličnu kolumnu o kukavičluku predsednika Crne Gore Mila Đukanovića koji je sinoć pred ustoličenje mitropolita Joanikija potpaljivao strasti i huškao demonstrante na Cetinu, a već jutros se "predstavio" u umerenoj verziji.

Republika

Foto: Tanjug/Uprava policije Crne Gore/Ilustracija

Milo Đukanović iznenada "spustio loptu"

 

Njihov tekst prenosimo u celosti:

- Đukanović danima već najdirektnije podstrekava na sukobe, mobiliše sledbednike hrabreći ih da udare na Ustav, državne institucije Crne Gore i političke protivnike koji su ga porazili na izborima održanim prošle godine - počinje autor i nastavlja:

- Sinoć je stigao u žarište, u zabarikidirano izvanvremensko Cetinje, da potpali fitilj građanskog rata u duboko podeljenoj državi Crni Gori zna se iz kojeg razloga.
Sustiže ga ruka pravde za pljačke, nerešena ubistva, kriminal, šverc kokaina, međunarodne optužnice. Sinoć je u Cetinju Milo Đukanović arogantno pričao o ugroženosti Crne Gore zbog jednog uobičajenog protokolarnog čina, ustoličenja verskog poglavara jedne od četiri ispovedajuće vere u multikulturalnoj i multikonseionalnoj Crnoj Gori.

Inače čin ustoličenja Mitropolita Mitropolije crnogorsko-primorske stotinama godina se obavlja u Cetinjskom manastiru, napominje autor.

- Jutros je u evidentnom strahu, taj isti Milo Đukanović drhteći od straha kao prut rekao da on ne staje ni na čiju stranu. Ovakav izliv kukavičluka, nemorala, jeftinog i primitivnog prevaranstva nezabeležen je u istoriji Crne Gore. Nikakvo čudo što je crnogorsko društvo ovako duboko posrnulo kada ga je 30 godina vodio čovek ovoliko niskih moralnih kvaliteta, ovakve nezajažljive pohlepe za novcem i samoživosti da svako planirano nepočinstvo za njega obavi neko drugi.
U ovom slučaju građani Cetinje koji su nesvesni širih pozadinskih planova Mila Đukanovića koji je njihov grad izabrao za svoju slamku spasa.

Podsetimo, od sinoć antidemokratske, ekstremističke grupe predvođenje Veselinom Veljovićem protestuju na Cetinju protiv ustoličenja mitropolita Joanikija.

- Juče je u Podgorici organizovan veličanstven doček za patrijarha srpskog Porfirija kome je prisustvovalo više od 40 hiljada ljudi, dok je za to vreme ekstremiste na Cetinju pozdravio „hrabri“ Đukanović nakon čega je napustio Prestonicu. Na Cetinju je i veliki broj opozicionih poslanika Demokratske partije socijalista među kojima su Duško Marković i Predrag Bošković, kao i bivši predsednik SDP Ranko Krivokapić a viđen je specijalni tužilac Milivoje Katnić. Prema najnovijim informacijama koje je objavio predsednik Vlade Zdravko Krivokapić, Veselin Veljović savetnik za odbranu predsednika države i bivši direktor Uprave policije – je uhapšen - zaključuje autor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading