RONALDOVA BIVŠA IZNELA PRLJAV VEŠ: Georgina, ŠUTNUĆE TE kao i mene - iskoristio je za JEDNU NOĆ, a ona patila GODINAMA!

Autor: Republika

Sport

05.09.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre pronalska srodne duše u Georgini Rodrigez, Kristijano Ronaldo je imao buran ljubavni život, od kog, izgleda, još ne može da se otrgne.

Republika

Foto: instagram.com/georginagio

Kristijano Ronaldo i Gerogina Rodrigez

Rijaliti zvezda i model Nataša Rodriges imala je svojih "pet minuta" u mediji izjavom da je zavela Kristijana Ronalda, za kim mnoge devojke žude širom sveta. Emotivni odnos nije potrajao voljom fudbalera.

Nataša se ponovo oglasila upozorivši Gerginu Rodrigez da postoji vrlo velika mogućnost da se i njoj desi  ista sudbina.

- Pazi ga pažljivo u Mančesteru ili će te odbaciti kao i mene - ističe Nataša za "San".

Rijaliti zvezda je rekla da su joj bile potrebne četiri godine da preboli Kristijana, nakon što je poptuno odbacio iz života:

- Kristijano me je ispustio kao ciglu i mogao bi isto da učini iGeorgini. Kažu da vuk dlaku menja, ali ćud nikad. a profesionalni fudbaleri privlače veliku pažnju prelepih žena koje im se bacaju. U Mančesteru će biti isto kao u Evropi. Kristijano bi bio sjajan ulov za svaku devojku i Georgina mora da ga pazi ako postoji poverenje između njih i lepa budućnost. Bila sam povređena načinom na koji me je ostavio, blokirajući me na Instagramu nakon što smo spavali zajedno, a to i dalje boli. U mom životu sa Kristijanom uvek će biti i pre i posle i osećaj da je od nas moglo biti nešto više. Čak i ako na kraju nismo postali dečko i devojka.


Godine su mprošle od njihove "šeme", a Nataša se priseća kako su stupili u kontakt:

- Rekao mi je da voli moju zadnjicu i da to želi lično da je vidi. kada sam mu rekla da imam 21 godinu, on je odgovorio: 'Odlično-potpuno nova sa dobrim telom'.

Usledile su perverzne poruke i komplimenti na račun njene zadnjice, da bi konačno došlo do dolaska u njegov stan:

- Nisam mogla da verujem da ulazim u stan Kristijana Ronalda. Srce mi je ubrzano kucalo, ali on je bio jako fin i sladak i rekao mi je da se ponašam kao da sam u svom domu. Skinula sam cipele i sipala sok pre nego što sam sela pored njega. Razgovarali smo o njegovom stanu i odakle sam. Zatim sam preuzela vođstvo, ustala, skinula pantalone i sagnula se da mu pokažem svoju zadnjicu. Udario je i rekao da mu se sviđa - izjavila je za bitanski tabloid "San u nedelju u novembru 2017., a do intimnog odnosa je došlo u martu te godine.

Nataša je služila Ronaldo da na kratko preboli top-modela Irinu Šajk.

Georginu, Kristijana i njihovu decu čeka selidba u Mančester.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading