SIŠLA SA PLANINE, RADILA ZA SIĆU, A ONDA JE UPOZNALA RONALDA: Životna priča Georgine Rodrigez, najpoznatije ŽENE FUDBALERA!

Autor: Republika

Sport

29.08.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez predstavljaju idealan par - mladi, lepi, bogati, ostvareni u ulozi roditelja.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/georginagio

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Georgina Rodrigez važi za, po mnogima, najatraktivniju ženu fudbalera na svetu. Osvojila je najpoželjnijeg igrača iz ugla lepšeg pola, a svaki muškarac bi voleo da provede makar minut sa njom. Ko je ne prepoznaje i prosuđuje samo na osnovu fotografija, pomislio bi da je jedna od sestara Kardašijan. Crna kosa i enormne obline prosto same vuku na tu asocijaciju.

Malo se zna o Gerogininom životu pre upoznavanja Kristijana. Ova 27-godišnja španska manekenka živela je u skučenoj zajedničkoj kući i radila je za evropske standarde mizernih 290 evra nedeljno pre nego što joj je slučajni susret promenio život.


Rodrigezova potiče iz skromne porodice. Odrasla u seocetu Haca, na planinskom severu Španije. Otac joj je Argentinac Horhe, bivši fudbaler, a majka Španjolka Ana. Kao i mnoge devojčice, htela je da postane balerina, ali je od roditelja dobila strogo "Ne", usled finansijskih nemogućnosti.

Foto: Instagram.com/georginagio

Georgina Rodrigez uživa u luksuzu, a nekad je radila po buticima

Čim je postala punoletna Georgina se preselila u Huesku, gradić udaljen sat vremena, gde je dobila prvo radila na mestu konobarice. Međutim, grad joj je ubrzo dosadio i život u malenom stanu, u kom deli prostor sa još nekoliko ljudi. Umorna od svog siromašnog načina života, Georgina se ponovo preselila - ovaj put tri sata dalje, u primorski grad San Sebastijan, a prihodi su dolazili od posla u "Masimo Duti" butiku. Ali, uprkos tome što je zaradila više novca, vizija luksuznog života naveo je na još jedan veliki potez.

- Želela sam da radim luksuzno i shvatila sam da za to moram da govorim engleski - rekla je Georgina za XLS magazin.

Sa samo 17 godina je odletela za Enlesku i zaposlila se kao kućna pomoćnica jednom  porodici u Bristolu. Ovde se fokusirala na učenje engleskog jezika, zarađujući oko 9,50 funti, tj. 11 evra po satu. Čim je temeljno savladala jezik vratila se u Španiju kako bi ostvarila svoje snove o poslu u luksuznoj maloprodaji u Madridu.

Georgina je konačno 2016. godine dobila posao iz snova u "Guči" radnji. Upravo na tom radnom mestu je zapala za oko najvećoj fudbalskoj zvezdi na svetu. Nekoliko dana kasnije, par se ponovo sreo na događaju drugog brenda, gde su mogli da razgovaraju u opuštenoj atmosferi, van radnog okruženja.

- To je bila ljubav na prvi pogled za oboje - rekla je Georgina ranije za Sun.

Ubrzo po širenju informacije o njiuhovoj vezi, fanovi su hrlili upravo u taj "Guči" butik samo da bi sreli Kristijana. Ta prevelika pažnja koštala je posla.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Žunior pokraj maćehe Georgine i oca

Naravno, Portugalac je potegao veze i pronađeno joj je mesto u "El Korte Ingles" robnoj kući, gde je zarađivala 1.000 evra mesečno uz proviziju.

Kristijano i Georgina su dobili prvo dete 2017. godine, ćerku Alanu Martinu. Fudbaler je pre toga dobio sina Kristijana Žuniora 2010. godine, a preko surogat trudnoće su na svet došli blizanci Mateo i Eva.

Sledeća stanica posle Madrida i Torina je Mančester. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading