PREŽIVEO JE ZBOG TE ŽENE: Najnovije informacije o zdravlju Mihaela Šumahera!

Autor:

Sport

06.09.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher, koji je u francuskim Alpima 29. decembra 2013. doživeo tešku nesreću, od tada nije viđen u javnosti a o njegovom zdravstvenom stanju se i dalje malo zna.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Teška nesreća je ostavila velike posledica na Šumija

Porodica legende ovog sporta brani da se bilo kakva informacija pojavi u javnosti a postoje i posebni protokoli i retko ko mu je prišao od nesreće, a tek povremeno čujemo reči njegovih prijatelja koji otkriju nove detalje za medije.

Ovih dana se ponovo oglasio Žan Tod, blizak prijatelj i bivši šef Ferarija za koji je vozio Šumaher, i u izjavi za nemački “Bild” dao nagoveštaj oporavka čuvenog automobiliste.

- Proveo sam mnogo vremena sa Korinom (Šumaherovom ženom prim. aut) od kada je Mihael doživeo tešku nesreću na skijanju. Ona je sjajna žena i svime upravlja u toj porodici - kazao je Tod i dodao da će se stanje slavnog nemačkog vozača u budućnosti “polako i sigurno popraviti”:

- Korina nije očekivala da će to morati da radi, ali odjednom nije imala izbora. Ipak, to sjajno radi, verujem joj i ona veruje meni! Zahvaljujući doktorima i saradnji Korine - koja je htela da preživi - Mihael i jeste preživeo, ali sa posledicama.

Sve se ovo dešava pred premijeru dokumentarnog filma o čuvenom Šumiju u kome ćemo saznati neke nove detalje iz njegovog života.

Podsetimo, premijera je zakazana za 15. septembar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading