KRIVOKAPIĆ OPTUŽIO MILA ZA TERORIZAM! Premijer Crne Gore krivi DPS I ĐUKANOVIĆA ZA HAOS!

Autor: Zdravko Krivokapić optužio MIla Đukanovića za terorizam

Svet

05.09.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić nedmosmisleno je označio predsednika te zemlje Mila Đukanovića kao organizatora haosa koji se dešava na Cetinju i to nazvao terorističkom akcijom!

Republika

Foto: Tanjug/AP/E. Tahirović, R. Prelić

 

Tokom jučerašnjeg dana komite su blokirale magistralni put od Podgorice ka Cetinju kako bi sprečile ustoličenje mitropolita Joanikija.

To se ipak nije desilo, jer su jutro Joanikije i patrijarh srpski Porfirije helikopterom stigli u Cetinjski manastir gde je počelo ustoličenje.

- Napad na policiju je napad na državu! Sve što se dešavalo juče i danas na Cetinju je pokušaj terorističkih akcija. Potpuno je jasno da su nalogodavci i organizatori najviše rukovodstvo DPS-a u saradnji sa organizovanim kriminalnim grupama kojima će država stati na put! - napisao je Krivokapić na Tviteru.

Reči premijera potvruđuju i jučerašnja dešavanja, odnosno to što je Đukanović sinoć bio na Cetinju gde je pružio podršku huliganima, dok je Krivokapić bio na liturgiji u Hramu u Podgorici, koju je držao patrijarh Porfirije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading