SKANDALOZAN POTEZ CRNOGORSKE POLICIJE: Pozdravljaju se sa komitama, dozvolili im da PRAVE BARIKADE! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

04.09.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija dozvolila je komitama da probiju barikadu koju je ona postavila, a potom i putu za Cetinje naprave svoju od automobilskih guma.

Republika

Foto: Printscreen/vijesti.me

 

Crnogorska policija dozvolila je komitama da probije kordon i potom podigne barikade na putu od Podgorice ka Cetinju!

Iako su organi reda najpre "pokušali" da zaustave komite koje u režiji Mila Đukanovića žele da spreče ustoličenje mitropolita Joanikija, ovi huligani su probili kordon i potom blokirali put ka Cetinjskom manastiru.

Nekoliko stotina huligana, prvo je prosulo kamenje po magistrali da bi potom napravili barikadu od guma, a sve je pošlo bez adekvatne reakcije policije.

Da skandal bude veći, pojavio se snimak na kojem se vidi kako su su pripadnici žandarmerije spustili zaštitne oklope i pozdravljaju se sa komitima.

Mladići obučeni u majice sa krstaš barjacima, u jednom trenu popeli su se na gume, a na ulicu su izneli i kontejner. Posebno burno su reagovali kad je saopšteno da je u Podgoricu stigao patrijarh Porfirije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading