PAŠĆE KRV NA CETINJU! Komite poziraju sa pištoljima i poručuju: "VIDIMO SE SJUTRA!" (FOTO)

Autor: Republika

Svet

04.09.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preteća fotografija takozvanih komita koji poziraju sa pištoljima u rukama i poručuju "Mi smo spremni za sjutra", a koja se širi društvenim mrežama, najnoviji je poziv na nerede i haos koji se sprema za sutrašnje ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju.

Republika

Foto: youtube.com/IN4Sporta/printscreen

Komite naoružane poslale preteću poruku

Naime, na društvenim mrežama se deli fotografija „komitkinje“ N. Karadžić, kako prenosi portal In4s.net, koja sa "dvojicom kolega“, pozira sa pištoljima u rukama.

Ova mlada „komitkinja“ je, kako navodi portal, pre par meseci nasmejala javnost, kada je učestvovala na barikadama u mestu Bogetiće, i poručila da „mora da brani sve crnogorsko“.

 

 

"Mi apsolutno ne kršimo nikakve epidemiološke mere, s obzirom da smo svi ispoštovali ono, a to je da smo bili dostojanstveni, ugledni ove Crne Gore napaćene države i trpeli smo bunt i revolt onih koji su klicali, raznosili mošti i klečali po ulicama“, kazala je Karadžić tada.

Republika

Foto: IN4Sportal/printscreen

Komite naoružane poslale preteću poruku

Portal IN4S, j epozvao policiju i tužilaštvo da u najhitnijem roku reaguju na ovaj vid ponašanja, koji poziva na nasilje i uznemirenje javnosti.

Podsetimo, već nekoliko dana postoje najave nereda na Cetinju povodom ustoličenja mitropolita, ali uprkos njima na jučerašnjos sednici Veća za nacionalnu bezbednost ovaj protestni skup nije zabranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mikica

04.09.2021 12:43

Naziv Komite svi pogrešno koristite. Prestanite to da radite. Ovi i ovakvi NEMAJU VEZE s Komitama.

Zoki

04.09.2021 18:42

@Mikica - Ovo su misevi!