VUČIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA BLEDA: Ponosan sam na Otvoreni Balkan, očekujem napredak i u budućnosti! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.09.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa Bledskog strateškog foruma.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Vučić objavio fotografiju sa Bledskog strateškog foruma.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" fotografiju iz Slovenije sa Bledskog strateškog foruma.

- Moramo da gledamo da se zbližavamo jedni sa drugima, da izbegavamo sukobe i da otvaramo granice. Zato sam ponosan na inicijativu Otvoreni Balkan i zato verujem da možemo i dalje da napredujemo u budućnosti. Imao sam dobar razgovor i sa predsednikom Republike Slovenije Borutom Pahorom, o trgovinskoj razmeni Srbije sa Slovenijom koja napreduje i raste. U susretu Miroslavom Lajčakom izrazio sam svoju zabrinutost jer verujem da će Albanci krenuti u kampanju ulaska u različite institucije. Za nas je EU potrebna i važna, ali moramo u međuvremenu da živimo, preživimo i unapređujemo našu ekonomiju i život naših ljudi, to su za nas ključne stvari - napisao je predsednik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Petar

01.09.2021 19:59

Open Balkan je odličan vid regionalne saradnje koji samo može da doprinese razvoju.

Neda

02.09.2021 07:39

Napretka će biti jer se Srbija neprestano razvija!

Aleksa

02.09.2021 08:46

Neka vrsta mini EU doprinece boljitku celog regiona , razvoj puteva i izgradnja fabrika ce podstaci nas izvoz a samo borba za trziste ce omoguciti razvitak Srbije i razvitak regiona.