PRVI INTERVJU KRISTIJANA RONALDA PO POVRATKU: Portugalac otkrio zbog koga se vratio u Junajted(VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2021

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted posle 12 godina, a jedan od najboljih fudbalera današnjice je u svom prvom intervjuu po dolasku na "Old Traford" otkrio svoje ambicije i ko je bio ključni čovek u pregovorima.

Republika

Foto: twitter.com/Manchester United

Kristijano Ronaldo

Ronaldo je u intervjuu za zvanični sajt Junajteda govorio o odnosu sa Fergusonom, Solskjerom, kao i o navijačima.

- Kao što znate, imam fantastičnu istoriju sa ovim neverovatnim klubom. Bio sam ovde sa 18 godina i naravno da sam veoma srećan što sam se vratio kući nakon 12 godina. Tako da mi je zaista drago i radujem se što ću započeti svoju prvu utakmicu- rekao je Ronaldo za klupski sajt.

Aleks Ferguson je imao ključnu ulogu u njegovoj karijeri od samog početka, a Portugalac je priznao da se zbog njega i vratio.

- Kao što svi znaju, otkad sam potpisao za Junajted sa 18 godina, Ferguson je bio ključ. Sećam se kada smo igrali protiv Mančestera dok sam bio u Sportingu. Ferguson mi je kao otac u fudbalu. Mnogo mi je pomogao, naučio me je pregršt stvari, i po mom mišljenju, imao je veliku ulogu zbog odnosa koji smo imali. Stalno smo u kontaktu, on je neverovatna osoba. Zaista mi se mnogo sviđa i on mi je bio glavni ključ da budem u poziciji u kojoj sam, da sam potpisao za Mančester junajted.

Portugalac je otkrio šta ga motiviše i koje su mu ambicije sa "crvenim đavolima".

- Mislim da sam doneo najbolju odluku. Prelazak iz Juvea u Junajted je novo poglavlje, veoma sam srećan, želim da nastavim gde sam stao u prvom mandatu, da uđem u istoriju, da pomognem klubu da postigne sjajne rezultate, da osvoji trofeje.

Da li ste razgovarali sa Ole Gunar Slskjerom o prelasku u klub i njegovoj viziji Junajteda?

- Razgovarali smo, ali naravno da ću imati vremena da razgovaram s njim licem u lice, da znam šta očekuje. Kao što znate, igrao sam sa njim dve ili tri godine u Mančester Junajtedu, tako da imamo dobre odnose, ali sada sa drugom ulogom, ja sam igrač, a on trener. To ipak nije važno, moj odnos sa njim je odličan i, kao što sam već rekao, tu sam u Mančesteru da pomognem timu da postigne svoje rezultate, a trener može da računa na mene šta god želi. Tako da sam na raspolaganju za sve.

Portugalac je imao poruku za navijače slavnog kluba.

- Navijači su ključ fudbala. Sada, sa svim stadionima punim navijača, nije isto što smo imali pre godinu dana. Navijači, oni su ključ, i drago mi je. Navijači Mančester Junajteda su posebni, znam, dobro se sećam. Znam da i dalje pevaju pesme o meni zbog čega sam se osećao još srećnijim i motivisanijim da dajem sve na terenu, kao i ranije, kao što to radim stalno i trudim se da dam sve od sebe, da pomognem timu da postiže golove, da asistiram, da pobeđujemo- rekao je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading