VUČIĆ BOLJI OD DŽEJMI OLIVERA! Predsednik u Sloveniji sprema za Zaeva i Ramu, pogledajte koji SPECIJALITET pravi! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

31.08.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju iz Zemona, iz Slovenije gde je rešio da pripremi poseban specijalitet - mangulicu u hlebu.

Republika

Foto: printskrin

Aleksandar Vučić sprema specijalitet

- Ovo pored mene je Tomaž Kavčič počasni konzul Srbije u Sloveniji. Nalazimo se u njegovom restoranu Zemono, svakako jednom od najboljih mesta u regionu. Pošto sam ja organizator večere i domaćin Zoran Zaev i Edi Rama ovde u Zemonu, uz Tomijevu pomoć moram sve dobro da pripremim, a ova mangulica u hlebu je poseban specijalitet. Hvala Tomiju i Sloveniji na gostoprimstvu! - napisao je Vučić na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zeljko

31.08.2021 16:09

Svaka čast predsedniče, malo opuštene atmosfere pred sledećim radovima i zadacima.

Ivana

31.08.2021 19:18

Aleksandar Vučić stvarno ima puno prijatelja u regionu. Hvala našem predsedniku Vučiću an svemu što radi za našu državu i njene građane. Tu je da bude sa prijateljima ali da Srbiju približi svetu.

Krementina

01.09.2021 06:49

Bravo predsedniče, za sve sre sposobni.

Sova

15.09.2021 18:48

Pa zar Edi brat nije musliman...nijesam znao da je katolic, cim jede mangulicu...savrsen obrok za takav dan...bravo Predsjednice, bravo...