ODRŽAN ŠESTI MALI SAJAM SPORTA: Prelepi kadrovi iz Bača! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prelepom ambijentu Bačke tvrđave održan je šesti ovogodišnji Mali sajam sporta u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza opštine Bač i lokalne samouprave.

Republika

Foto: SSS

Mali sajam sporta u Baču

Klubovi sa teritorije opštine imali su svoju prezentaciju, predsednik SSS Davor Štefanek poklonio je lopte za osnovne škole u Baču, mališani su se oprobali u stonom tenisu, šahu, odbojci, fudbalu, košarci, karateu...

 Rista sportista je predškolcima iz Bača zajedno sa instruktorima Saveza za predškolski sport pokazao vežbice koje su u sklopu projekta Sportskog saveza Srbije i Saveza za predškolski sport "Sport je važan da bi bio zdrav i snažan".

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković su u razgovoru sa predsednikom opštine Stevom Panićem i sekretarom Sportakog saveza opštine Bač Brankom Mikavicom bolje upoznati sa situacijom u sportu na lokalu. Predsednik SSS je kroz razgovor sa decom još jednom skrenuo pažnju na bavljenje sportom i poručio:

- Prelepo je videti ovoliko dece iz Bača koja su se okupila da bi proveli dan u prirodi i uz sport. Sport od mališana pravi pre svega dobre i zdrave ljude, stiču se dobre navike, odgovornost i upornost. Verujem da ovde ima dece koja će biti uspešni svako u svojoj sferi interesovanja, možda naučnici... Nadam se da se upravo među ovom decom kriju novi sportski šampioni čijim ćemo se medaljama sa velikih takmičenja svi mi radovati. Zato ćemo se truditi zajedničkim snagama kao i do sada, Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije, da upravo najmlađima obezbedimo što bolje uslove za bavljenje sportom. A deca treba da sanjaju i prate svoje snove - rekao je Štefanek.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading