GEST OVIH MLADIH LJUDI IZ SRBIJE ODUŠEVIO JE CELU BIVŠU JUGOSLAVIJU! Prekinuli su svoju tačku i pokazali šta je LJUDSKOST! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.08.2021

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest jednog KUD-a iz Srbije na Međunarodnom festivalu kulturno-umetničkog stvaralaštva u Lukavcu u Bosni oduševio je region.

Republika

Foto: Printskrin

Članovi ovog KUD-a iz Srbije čim se začuo poziv na molitvu su zaustavili igru

Naime, ovi mladi ljudi, kako se vidi na snimku koji je preplavio društvene mreže, prekinuli su izvođenje svoje tačke kad se začuo ezan, odnosno poziv hodže na molitvu.

Istog trenutka kad se začuo glas hodže, svi igrači su kao jedan, odmah zastali i u istoj pozi u kojoj su se zatekli pre nego što je ezan započeo, sačekali su da se on završi. Tako su stajali sve dok nisu bili sigurni da je ezan završen, a onda su svoj performans nastavili.

- Bravo, bravo, bravo... - ređali su se komentari ispod ove objave i možemo slobodno primetiti da nije bilo nijednog negativnog.

Na snimku ispod pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading