LOM U SRPSKOJ OPOZICIJI! KORAKS: Izbacite Jeremića! GAJIĆ: Komunjaro!

Autor: Republika

Vesti

26.08.2021

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U srpskoj opoziciji vlada totalno rasulo, a dokaz za to je i Tviter obračun karikaturiste Predraga Koraksića Koraksa i Vladimira Gajića, funkcionera Narodne stranke.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/F. KRAJČINOVIĆ

U klinču: Predrag Koraks i Vladimir Gajić

Povodo za žestoku opozicionu pljuvačinu na društvenim mrežama je intervjuu koji je Koraks dao za beogradske medije, a u kojem je ocenio da bi opozicija morala da se ratosilja lidera Dveri Boška Oradovića i lidera Narodne stranke Vuka Jeremića.

Odmah je reagovao Gajić i podsetio na to da je Koraks svojevremeno bio član Komunističke partije.

To sa pozicija bivšeg člana Komunističke partije ili ...? - napisao je Gajić a uz post je objavio i naslovni blok intervjua sa Koraksom.

 

 

Tu, međutim, nije bio kraj, pošto se u raspravu uključio i jedan od simpatizera Narodne stranke.

- Ružno je i nehrišćanski to reći, ali dobro je da biološki sat otkucava, pa samim tim i komunjarska svest odlazi u prošlost. Ovo su poslednji trzaji. To je jedini način da novije generacije, slobodne od pošasti, načine neku istinsku promenu u srpskom društvu - napisao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MilaS

26.08.2021 06:59

...kako rece matori Koraks "Vucic pada na ulici"?...mozda ako se saplete na nesto...a sa vlasti moze da ode samo ako ON to bude zeleo...inace na izborima da izgubi,tj.da ove ljige lopovske dobiju vecinu na glasanju...tesko...cak i da im Bajden licno,ili engleska kraljica dodju u Republicku izbornu...opet tesko...mnogo su zla naneli Srbiji,mnogo su se nakrali,ispotpisivali stotine nepovoljnih papira za svoju zemlju...znaci...uzalud vam trud zapadnjaci...menjajte tim...prihvatite da ste badava bacili pare na ove Kandickine podguzne muve...resite ih se kakogod hocete...MI IH NECEMO...STOP.