LAGANO ME ZAVEO, A ONDA UBIJAO: Nataša Bekvalac progovorila o strašnim trencima kroz koje je prošla!

Autor:

Zabava

26.08.2021

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac podelila je sa svojim pratiocima kroz šta je prolazila kada je bila nikotinski zavisnik.

 
Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Pop pevačica i novosadska barbika Nataša Bekvalac pre nekoliko dana objavila je na svom Instagramu uvrnute fotografije, zbog kojih su svi ostali u šoku!

Naime, Bekvalčeva je to veče upala u nikotinsku krizu, budući da je odlučila da ostavi cigarete, pa joj je sve dozlogrdilo i počela se žaliti svojim pratiocima na društvenim mrežama.

No, kada je to prošlo, Nataša je odlučila da sa svojim pratiocima podeli iskustva i objasni kako se sada oseća nakon dve nedelje bez duvanskog dima. Nataša ne krije da joj je i dalje teško, da je izuzetno razdržljiva i besna ponekad, ali da se oseća mnogo bolje i zdravije sada.

 

 

- Još malo pa će biti dve nedelje kako sam zauvek ostavila cigarete.Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško.Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji ce vas prvo zavesti, onda lagano ubijati. Još uvek sam jako nervozna, razdrazljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto pišem vam ovo jer ste me pitali. Budite mi dobro i zdravo.Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim.

U komentarima se mogu spaziti samo reči pohvale za pevačicu zbog odluke koja će joj sigurno promeniti život na bolje. Inače, Nataša nikada nije bila strastveni pušač cigareta, sve do pre nekoliko godina, o čemu je već javno govorila, ali ona je odlučila da loš period ostavi iza sebe i posveti se više svom zdravlju, koje nam je u današnje vreme svima potrebno.

Pevačica je potom na Instagram storiju postavila nekoliko kadrova šta radi tokom noći, s obzirom na to da je istakla kako ima probleme sa spavanjem od kada je ostavila cigarete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading