SVE PRŠTI NA TV HEPI KOD MILOMIRA MARIĆA: Šešelj deli modne savete, ŠTIKLE I TALIBANI U ISTOJ REČENICI! SPEKTAKL!

Autor: Republika

Vesti

25.08.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj po svemu sudeći postao je stručnjak za modu pošto je gostujući na TV Hepi kod Milomira Marića i Katarine Korše govorio i o ženskoj obući sa štiklom.

Foto: printscreen/TV Happy

Napravio spektakl u studiju: Vojislav Šešelj

Prvobitno pitanje koje je Marić uputio Šešelju ticalo se nedavnog gostovanja lidera radikala na Pinku, kada je Šešelj izneo niz šokantnih tvrdnji uključujući i onu da žene ne bi trebalo da nose štikle.

Dobijajući priliku da pojasni taj svoj stav, a sve u sklopu optužbi na račun srpskog vojvode koji je proglašen talibanom zbog svojih stavova o krizi u Avganistanu, Šešelj je odgovorio:

- Nisam ja protiv štikli, ja više volim žensku nogu sa štiklom. Mnogo je lepša ženska noga kad navuče štiklu, nego kad u ravnoj obući hoda. Ali štikle su patnja za žensku nogu. Teško je pet, šest sati biti u štiklama. Evo pitaj Katarinu - rekao je Šešelj obraćajući se Mariću.

Na tu konstataciju novinar je istakao:

- Ona ima papučice.

Ova replika dala je povoda Šešelju da ponovo odgovori Mariću:

- A, papučice?! Malopre je paradirala u štiklama - rekao je Šešelj, na šta se voditeljka samo nasmejala.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Zapričali se: Vojislav Šešelj i Milomir Marić

U istom tonu Šešelj je nastavio sa mondo-zdravstvenim savetima.

Treba nositi obuću sa ortopedskim uslošcima ili obuću sa anatomski izvajanim dnom. To je najzdravija obuća, sve ostalo izaziva probleme sa kičmom - rekao je Šešelj.

Posle ove kratkotrajne epizode sagovornici u studiju vratili su se osnovnoj temi tog dela emisije - stanju u Avganistanu nakon što su talibani preuzeli vođenje državom.

- Oni su druga kultura i civilizacija i mi to ne možemo da razumemo. Mi samo ne možemo da se solidarišemo sa američkim kvislinzima - objasnio je lider radikala zašto ima simpatije prema talibanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading