ŠEŠELJ UPOZORAVA NA PAKLENI PLAN: Nikada nisu odustali, sada spremaju teren! Moramo se braniti - sabljama, puškama, tenkovima!

Autor: Republika

Vesti

24.08.2021

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prokomentarisao je pokušaje tzv. Vojvođanskog fronta, koji traže da se uoči popisa stanovništva u Srbiji uvede rubrika "Vojvođanin".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vojislav Šešelj

- Ma kakav vojvođanski identitet? To radi grupa izdajnika. Oni pripremaju teren za aktivnost na planu odvajanja Vojvodine od Srbije. To nam je još saopšteno 1992. godine, kada je formirana vlada Milana Panić, kada je rečeno da će Srbija preko Vojvodine u EU - rekao je Šešelj.

Lider radikala ističe da taj plan postoji i neće se krenuti sa njegovom realizacijom dok se ne završe pitanja na KiM i RS, ali od njega se neće odustajati ako ne pokažemo dovoljno čvrstine da to sprečimo.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nenad Čanak

Šešelj navodi da se smeju tolerisati vojvođanski teroristi, pogotovu Nenad Čanak koji je njihov neformalni lider.

- Njemu su svi mediji otvoreni i sve njegove antidržavne aktivnosti se na određen način propagiraju. On je odavno zbog svojih izjava morao da završi u zatvoru - rekao je Šešelj za Alo.

Šešelj ističe da Vojvodinu kao sastavni deo Srbije moramo braniti svih sredstvima.

- Ako dođe do pokušaja odvajanja Vojvodine, to ćemo sabljama braniti. Vojvodinu kao sastavni deo Srbije branićemo svim sredstvima: sabljama, puškama, tenkovima, avijacijom - zaključio je Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefa

24.08.2021 12:17

Šešelj je potpuno u pravu.

Odgovori 24 14
Rade

25.08.2021 09:36

@Stefa - Dok se Vi sprdate s ovim nebitnim komentarima u Vojvodini prodadoše 4000 hektara zemlje strancima još će im davati po hektaru i više nego Našim vrednim poljoprivrednicima. Neko se sigurno dobro ugradio. Videt ćete čiju će zastavu pobiti tamo i čiji će zakon biti. Sretno

Sprdoje

25.08.2021 04:29

Covece zadrigl! Koga ćeš ti da braniš? Prasetinu ili jagnjetinu?