SRPSKI SPORTISTI SU PODANICI! Stojadinović kivan na Olimpijce, a onda je u usta uzeo selektora: ON JE BARICA VODE! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

11.08.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumnista portala pod kontrolom Dragana Đilasa Ljubodrag Stojadinović ostrvio se na srpske Olipijce samo zato što su prisustvovali sastanku sa predsednikom Aleksandrom Vučićem po povratku sa Olimpijskih igara u Tokiju u Beograd.

Republika

Foto: Tanjug/M. Milošević/printscreen

Ljubodrag Stojadinović napao srpske Olimpijce

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Stojadinović je priznao da i u prošlosti, od Tita do Miloševića, niko od srpskih sportista nije odbio da se sastane sa predsednikom države nakon sportskih uspeha.

- Očekujem da se pojavi taj vitez koji je bio među najboljima da ne posluša svoje gospodare iz sportskih saveza, koji predstavljaju vrh korupcije u samom sportu. Podaništvo sportista koji se u Srbiju vraćaju sa osvojenim medaljama je ovde nepodnošljivo - rekao je Stojadinović a onda se ostrvio na bivšeg selektora ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zorana Terzića.

- Ako se sećate, nakon što je reprezentacija osvojila prvo mesto on je došao i svoju medalju poklonio Vučiću... I taj čovek koji je veliki trener odjednom se prosuo i od njega je ostala samo barica vode - nastavio je sa vređanjem Stojadinović.

Pogledajte video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gavrilo

11.08.2021 13:27

Olimpijce nije primio Vučić već Predsednik Srbije. Ko god da je i kakav god da je izabran je na neposrednim izborima, i to u prvom krugu. Ko ne poštuje instituciju Predsednika države, ne poštuje ni državu. Takvima nema leka.

Mile

11.08.2021 19:53

U svim državama se slični prijemi organizuju.