SPREMAN SAM DA ME PRIKOPČAJU NA TU SPRAVU, DA SE VIDI DA LI SAM LAGAO: Vučić prokomentarisao krivičnu prijavu protiv sebe, POSLAO JASNU PORUKU!

Autor: Republika

Vesti

03.08.2021

11:55

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o krivičnoj prijavi koju je protiv njega i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina podneo potpredsednik naprednjaka Miloš Vučević.

Printscreen/KlikTV

Aleksandar Vučić

Odgovarajući na pitanja novinara nakon obilaska Kliničkog centra Srbije, šef države je naglasio da...

- Mi bili ti koji smo se suočili sa svim opasnostima kada smo se uhvatili u koštac sa opasnom kriminalnom grupom. Ponosan sam na činjenicu sa koliko hrabrosti su pripadnici MUP i BIA uspeli da izvedu celu akciju. I da napravimo takav rezultat, da nemate nijedan pokušaj mafijaškog ubistva u Srbiji - naveo je Vučić i u istom dahu dodao:

- Do 2014. godine, ja nisam znao šta znači laž u politici. A onda su se desile poplave u Srbiji i tada se pojavila priča da neko krade na nekom tenderu za ispumpavanje vode iz Tamnave. Ja sam tada razumeo da nije važna šta je istina. Da su neki u stanju da objave najgnusniju laž - dodao je predsednik Srbije i nadovezao se na podnošenje krivične prijave protiv njega:

- Teško nam je i sramota nas je što vas nije sramota. Pravnici su podneli krivičnu prijavu protiv nas, a ja sam spreman da me prikopčaju na tu spravu, da idem na poligraf da se vidi da li sam slagao i jednu reč - objasnio je predsednik Srbije.

Komentari (0)

Loading