MOŽE LI NEKO DA STANE U KRAJ MILOVANU BRKIĆU?! Urednik opskurnog Tabloida poziva na atentat na Vučića!

Autor: Republika

Vesti

08.07.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niskotiražni tabloid neiventivnog imena "Tabloid", čiji je glavni urednik Milovan Brkić, u javnosti poznat po kontruisanju bizarnih teorija zavere, sada je zatražio glavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: youtube.com/Centar - zvanični kanal
Milovan Brkić

Naime, ovo opskurno glasilo, čije izmišljotine srpska opozicija uzima zdravo za gotovo i na njima pokušava da zaradi jeftine političke poene, sada je na naslovnoj strani objavilo zloslutan naslov kojim se poziva na atentat na šefa države.

- Dođe vreme da se u boj krene - stoji u jednoj od najava ovog glasila, dok se u nadnaslovu sa sve slikom predsednika Srbije navodi: "Jedan pucanj može da probudi okupiranu Srbiju".

RepublikaFoto: printscreen

Pa iako ovo nije prvi put da Brkić preko svog tabloida poziva na ubistvo predsednika, sasvim je upečatljivo da ne reaguje ni jedno novinarsko udruženje, dok predstavnici NVO, kojima su puna usta borbe za demokratiju, ćute kao zaliveni.

Podsetimo, urednik nedeljnika "Tabloid" Milovan Brkić, poznat je po tome što već devet godina priča kako će američki predsednik uhapsiti Vučića i to je samo jedna od suludih teorija koja godinama kruži ovim opskurnim časopisom.

Brkić je, pored toga, više puta u javnim nastupima govorio kako će Vučić i članovi njegove porodice stradati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nemanja

08.07.2021 13:51

Ove pretnje su za svaku osudu. Nadam se da će tužilaštvo uraditi svoj posao, ovakve stvari ne smeju prolaziti nekažnjeno.

Zoran

08.07.2021 14:24

Klasičan gmaz!

Milan

08.07.2021 17:00

Ovog bolesnika treba pod hitno smestiti u neku psihijatrijsku ustanovu.

Jovana

08.07.2021 21:57

Poziv na atentat je za svaku osudu!