PREDSEDNIK POSLAO PORUKU GROBARIMA: Neka oni viču "Vučiću, pederu" koliko hoće! Povešću Vukana da gledamo utakmicu, time sam sve rekao

Autor:

Vesti

27.07.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić je odgovarajući na pitanje N1 o skandiranju "Vučiću, pederu" i preskakanju tribina Vučić je rekao da nema problem sa tim da navijači skandiraju, da mogu da "pričaju šta hoće", da on želi samo mir, i da ne zna o kakvom preskakanju tribina se radi.

RepublikaFoto: Tanjug/J. ILIĆ

- Ja nemam pojma o kakvom vi preskakanju tribina govorite i o čemu se radu. Možda sam to trebao da vidim na nekoj od vaših televizija koje, nažalost ili na srećui, ne gledam. Bukvalno pojma nemam. Ne bunim se ni što viču "Vučiću, pederu", imaju pravo da vuču šta hoće i koliko hoće. Mene interesuje da bude mir, da bude red, da policija radi svoj posao. Nisam ni čuo da je bio bilo kakav incident, to je posao za policiju, što bih ja morao da budem obavešten o svemu. 

Vučić je rekao da je siguran da će se napraviti da fudbal ozbiljno napreduje, ali, dodaje, i svi naši sportovi.

- Mi smo na Olimpijadi u Pekingu, u vreme kada su oni koji podržavaju tajkunski mediji upravljali Srbijom, imali 3 medalje, u Londonu smo imali 4, u Riju 8. Verujem da ćemo ovog puta imali više od 8. To vam govori o napretku našeg sporta, ogromnim uspesima naših sportista ali i značajnim ulaganjima države. Uveren sam da će fudbalska sezona biti najregularnija do sada. Za mene je važno da sezona bude fer i poštena, da mafijaši ne upravljaju našim fudbalom, a da li će neko da upućuje pogrdna imena na moj račun, to nije važno, to slušam već 9 godina - rekao je Vučić.

- Prvi protesti koji su bili sa jedno 2-3 hilljade ljudi, mislim da je zvanično bilo 3 i po hiljade ljudi, Pajtić nosi transparent "Vučiću, pederu", ja sam izašao na prozor i ja vičem zajedno s Pajtićem "Vučiću, pederu". Šta ćete. Staneš, osmehneš se i kažeš ajde ti guraj dalje, bori se za narod, bolnice, puteve, pruge, plate, penzije, a oni nek viču. 

RepublikaFoto: Tanjug/J. ILIĆ

Vučić je rekao da će bezbednost garantovati za sve na stadionima i da će svi koji budu pravili prekršaje odgovaraće.

- Što se poziva deci i mladima na stadion tiče, ja mogu samo da kažem da ako Zvezda na sledećoj utakmici pobedi, ja ću povesti Vukana da gledamo utakmicu i mislim da sam time sve rekao. Ne samo da se ne plašim, već mislim da će svakom detetu biti lepo i pogodno da dođe da gleda utakmice - objašnjava Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Lile

27.07.2021 13:01

Predsednik je iznad uvreda i skandiranjw i ne treba da se obazire

Odgovori 17 2
Vesna

27.07.2021 14:01

Tako i treba, time ste predsedniče sve rekli!Pas laje vetar nosi!

Odgovori 16 1
Ivana

27.07.2021 21:22

Niko da kaže da Partizan dobio više novca od Zvezde niko da kaže da su partizan pokrali i da su nesposobni da nađu sponzora, jer su se otimali oko novca, sada kada nema nviše novca sada napadaju Vučića. Vreme je da se ta bagra u Partizanu raziđe.

Odgovori 11 0
Mirko

28.07.2021 11:03

@Ivana - Ako je klub gubitaš svi napolje osim fudbalera i trenera.