UMRLA JE OD LEUKEMIJE U SPLITU: Porodična tragedija Gorana Bregovića koja je potresla sve, BILA JE TO VELIKA LJUBAV, MUZIČAR SKRHAN BOLOM!

Autor: Republika

Zabava

03.08.2021

11:46

Preminula je od leukemije u Splitu!

youtube.com/Al Jazeera Balkans

Goran Bregović

 

Muzičar Goran Bregović važi za jednog od najuspešnijih, ali i najbogatijih umetnika na domaćoj sceni. Ipak, iza uspeha krije se i tužno detinjstvo, o kojem je govorio pre nekoliko godina.

– Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav. Kada se moja majka razbolela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otrac živeo sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću. Ona ga je jednom pratila i videla kako se on iskrada i odlazi do bolnice u kojoj je moja majka umirala. Tu bi celu noć napolju sedeo ispod prozora sobe u kojoj je moja majka umirala i pušio celu noć – ispričao je Bregović u jednoj emisiji.

– On je tad već bio izlečen od alkoholizma ali kada je moja majka umrla on se vratio na selo i zasadio vinograd. Onda je počeo ponovo da pije. Pio je hiljadu litara vina godišnje, toliko je davao taj vinograd. I uglavnom je to vino pio sam. Ako ima tužna priča za ilustraciju za veliku ljubav koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice – ispričao je tada, a piše  Objektiv.

Komentari (0)

Loading