VELIKA PORODIČNA TRAGEDIJA SERGEJA DOTUKLA DO SRŽI: Ovu neopisivu bol ne može da prevaziđe, JAVNOST POTREŠENA!

Autor:

Zabava

05.07.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika porodična tragedija Sergeja Ćetkovića!

RepublikaFoto: printscreen/Kurir TV
Sergej Ćetković

Pevač Sergej Ćetković (45) početkom godine doživeo je veliki gubitak kada su mu, u razmaku od samo nedelju dana, preminuli majka Dragica i otac Slobodan, od posledica koronavirusa.

Ćetković je prvi put, tri meseca nakon njihove smrti, smogao snage da govori o teškom periodu koji je ostavio iza sebe, te je priznao da još pokušava da se snađe i prevaziđe bol.

- Danas kad vas neko pita kako si, to je više formalno, ali kada pitaš nekoga koga znaš, onda to ima neku težinu i smisao - počeo je razgovor pop pevač, i otkrio kako se nosi s gubitkom.

- Cela naša porodica prolazi kroz jedan težak period, svako od nas se trudi da iz svega toga izađe pametniji i bolji. Ja pokušavam da se snađem u svemu što me je snašlo jer život ide dalje, a mi moramo da živimo i da gledamo u budućnost. Trudim se da verujem u bolje sutra - rekao je skrhan pevač, i istakao da je spas pronašao u poslu.

- Rad generalno spasava ljude, a ja sam od onih koji non-stop nešto rade i to me održava. Osim muzike, bavio sam se i drugim stvarima i imao sam sreće da se posvetim radu za decu. Kreirao sam animirani film „Lola i Mila“, koji je naišao na dobar prijem kod publike, i mogu reći da me je u jednu ruku to spaslo od svega ovoga što mi se dogodilo u proteklom periodu - iskren je bio Sergej, a prenosi Alo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading