PEŠIĆEVA PORUČILA LUTOVCU DA SE MANE ĆORAVA POSLA: Ma, kakva koalicija Zajedno, kakve to veze ima, sa kim, sa čim?!

Autor: Republika

Vesti

03.08.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociološkinja Vesna Pešić ocenila je da je predlog potpredsednika Demokratske stranke Miodraga Gavrilovića da opozicija napravi neku verziju koalicije "Zajedno" osuđen na propast.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, MC.rs

Vesna Pešić i Zoran Lutovac

Govoreći za tajkunske medije, Pešićeva je jednom od najbližih saradnika predsednika DS Zorana Lutovca poručila, narodski rečeno, da se mane "čorava posla".

Koalicija Zajedno jeste bila jedinstvena i možda najbolja od svih koja je do sada napravljena. Ne znam kakav kapacitet sadašnja opozicija ima da napravi to. Da sadašnja opozicija pravi takvu koaliciju - pa oni ne mogu da naprave nikakvu koaliciju, manimo se mi koalicije Zajedno - istakla je Pešićeva.

Sociološkinja je u drugoj izjavi za niskotiražni tabloid danas poručila da današnje vreme nema veze sa 1996. godinom, kada je formirana koalicija Zajedno, koju su činili Demokratska stranka na čelu sa Zoranom Đinđićem, Srpski pokret obnove čiji je lider bio Vuk Drašković i Građanski savez Pešićeve.

- Jeste bila, uspešna, dobra. Izborili smo se, bili su čuveni protesti. Zaista smo ostali upamćeni kod svih. Ja sam bila u Parizu, pa su nas na svakih pet minuta prikazivali, te demonstracije u Srbiji. To je zaista bio polu-fenomen, i na kraju smo i pobedili i dobili te izbore koje smo po gradovima osvojili. To je ostalo u pamćenju tih naročito malo starijih generacija. Ali šta sad ima veze koalicija Zajedno, s kim i s čim - kazala je Pešićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vita

03.08.2021 12:06

Soci - ološ - kinja.