Ministar Vulin: Kad Kandić I Pešić traže moju smenu onda znam da je to što radim dobro za srpski narod!

Autor: Republika

Vesti

20.07.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik PS-a Aleksandar Vulin oglasio se povodom napada Vesne Pešić i Nataše Kandić koje su tražile njegovu smenu.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Kada dobitnica ordena hrvatske Danice, počasni gost sednice na kojoj je takozvano Kosovo proglasilo nezavisnost i nosilac Tačijeve nagrade Zlatne mape Kosova Nataša Kandić i sa njom Vesna Pešić traže moju smenu, onda znam da je to što radim dobro za srpski narod. Žao mi je što se zahtevu nije pridružila i Tepićeva, pa da još jednom svi zajedno zatraže priznanje genocida u Srebrenici - kazao je Vulin i dodao:

- Moja smena se traži jer smatram da Srbi treba da budu ujedinjeni, mirnim putem. Kandićki i Pešićki ne smeta krvavi pokušaj secesije takozvanog Kosova, ali im smeta mirno ujedinjenje Srba. Neka se gospođe strpe, nada da će ambasadori još jednom formirati Vladu Srbije i dalje postoji, ali do tada, ja ću govoriti ono što mislim i raditi na jedinstvu srpskog naroda - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Podsetimo, sociološkinja Vesna Pešić i osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić osule su paljbu po ministru Aleksandru Vulinu samo zbog sintagme "srpski svet", zbog toga što voli i štiti srpski narod i odmah zatražile od predsednika Vučića smenu ministra Vulina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading