(VIDEO) A TAJKUN SE I DALJE PERE I TVRDI DA NIJE KRIV! Slike užasa iz domova za decu sa smetnjama u razvoju iz doba Đilasove vladavine!

Autor: Republika

Vesti

02.07.2021

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkun Dragan Đilas odbacio je juče tvrdnje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je odgovoran za loše stanje u ustanovama za smeštaj dece i odraslih ometenih u razvoju.

RepublikaFoto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Međutim, trebalo bi se podsetiti kakav je bio odnos Đilasa, Marinike Tepić, Borisa Tadića i Vuka Jeremića prema deci sa nekom vrstom invaliditeta kad su oni bili na vlasti.

Još 2008. godine američki mediji zabeležili su slike užasa iz domova za smeštaj ovih lica i to okarakterisali kao "čist užas". 

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod:

I sada taj isti Đilas, preko svojih medija, bez imalo stida preporučuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ćuti "umesto što za današnje stanje u ustanovama u kojima su smeštene osobe sa smetnjama u razvoju okrivljuje bilo koga ko nije na vlasti deset godina". Sramota!

A šta je predsednik Vučić rekao na najnoviji izveštaj i užasnim uslovima u kojima žive deca sa invaliditetom u domovima u Srbiji, pročitajte ovde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Milica

02.07.2021 06:42

Decu je potrebna ljubav, a ne mržnja koju opozicija seje na sve moguće načine

Milena

02.07.2021 06:55

Pa šta se drugo može očekivati od Dragana Đilas sem da dok je bio na vlasti, negira sve svoje promašaje, i da danas napada bez argumenata sadašnju vlast.

Tinka

02.07.2021 06:59

Па шта ће друго него стално да лаже и маже што је и одувек радио?

Mihajlovic

02.07.2021 07:31

Kad bi bar Djilas bio svestan zasto je odgovoran i sta je sve mogao da preduzme ne bi komstantno bio u sukobu sam sa sobom.