AKO JE TAKO KAKO SE PIŠE, ONDA JE TO NA NAŠU SRAMOTU! Vučić obećao da će ući u svaki dom i videti kako žive deca sa smetnjama u razvoju!

Autor: Republika

Vesti

01.07.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da će lično ući u sve domove u kojima žive deca sa posebnim potrebama i lično se uveriti da li su tačni navodi objavljeni juče da žive u neverovatno nehumanim uslovima!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Mene zanima istina. I ja verujem nadležnim organima, i u vezi slučaja dece ometene u razvoju. Ja sam video slike koje su nastale tokom vlasti Dragana Đilasa, te fotografije su iz 2012. godine, ja sam ih video. Ako se stvari nisu popravile, to je na našu sramotu. Lično ću otići da vidim kakvo je stanje stvari, iako sam dobio uveravanje nadležnih da to nije tako. Pošto su naša deca najveća briga za nas - kazao je predsednik Vučić.

Podsećamo, juče je objavljeno da deca i odrasli u tim domovima trpe zlostavljanje, zanemarivanje, da žive u lošim higijenskim uslovima, kao i da se nad njima sprovodi prinudna kontracepcija...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andjela

01.07.2021 11:06

Verujem da ce nadlezno ministarstvo proveriti sve i da ce apeli presednika uroditi plodom.