(FOTO) NEMA NIŠTA LOŠE U TOME: Seka Aleksić donela odluku da li će njena deca ići u PRIVATNE ŠKOLE, pa otkrila na koga više liče!

Autor:

Zabava

02.07.2021

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nema ništa protiv privatnih škola, ali ipak...

RepublikaFoto: youtube.com/Blic
Seka

Pevačica Seka Aleksić oduvek je važila za jednu od prizemnijih javnih ličnosti. Ona ne krije da otkada se ostvarila u ulozi majke, sve više razume ono što je njoj njena savetovala.

To se svakome od nas dogodi. Ona rečenica kada majka kaže: “Videćeš ti kada budeš imala svoju decu” to je tačno tako. Mnogo više svi poštujemo svoje mame kada same postanemo majke - kaže Seka i otkriva na koga liče njeni sinovi, koje ima u braku sa Veljkom Piljikićem.

RepublikaFoto: Printscreen
Seka

- Jovan je smireniji na Veljka, a Jakov ima temperament na mene. Podelili smo se, kaže pevačica - njen stariji sin za dve godine kreće u prvi razred, pitali smo je da li će, poput dece mnogih zvezda, krenuti u privatnu školu:

Nemam ja to, ove su bolje ili lošije škole. Smatram da nema ništa loše ići u državnu školu. Moj sin će ići u državnu školu - ističe ona za Blic.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Seka u emisiji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading