(FOTO) ZNAM CEO SCENARIO POKAJANJA: Bivša ljubavnica Nenada Aleksića Ša progovorila, otkrila da li će mu Ivana OPROSTITI PREVARU!

Autor:

Zadruga

01.07.2021

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

RepublikaFoto: printscreen red tv
Dragana i Ša

Bivša zadrugarka Dragana Mitar u emisiji ,,Pitam za druga" prokomentarisala je pokajanje Nenada Aleksića Ša zbog javne prevare njegove bivše supruge Ivane Aleksić.

Podsetimo, Ša je nedavno stavio tačku na vezu sa Tarom Simov, nakon čega je usledilo i pokajanje zbog svega što je uradio Ivani, potom i izvinjenje bivšoj supruzi, u nadi da će mu dati drugu šansu.

RepublikaFoto: RED TV printscreen
Dragana

Dragana je takođe bila prva javna devojka sa kojom je Ša flertovao u Zadruzi, zbog čega je čak Ivana i dolazila na imanje kako bi pokušala da spreči da je prevari, što joj je tada pošlo za rukom. Nakon svega što je odgledala, Dragana je imala jasan komentar na sve što imala.

- Nemam ništa specijalno da kažem, sad imamo fazu kajanja, kajanja, kajanja, znam napamet scenu kako ide, polako sve je to za ljude. Početak je kajanje, a onda očaj! To sve ide, posle se dižeš, pa nađeš neku normalu! To je sada očaj! - rekla je Dragana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša i suze

- Da li će mu žena oprostiti? - upitao je voditelj. 

- Svaki se na kraju nada da će mu žena oprostiti, tračak nade! - odgovorila je Dragana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading