BRUKA I SRAMOTA VESNE PEŠIĆ: Da li je moguće da je ovako nešto napisala na Tviteru?!

Autor: Republika

Vesti

21.06.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociološkinja Vesna Pešić, dokazani srbomrzac i perjanica autošovinizma, koja ne propušta ni jednu priliku da Srbe i Srbiju optuži za bila sve i svašta, zatražila je dobije hrvatski pasoš.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vesna Pešić

Naime, ona se po ovom pitanju izjasnila na društvenoj mreži Tviter i to na taj način da je unapred otklonila svaku sumnju u njene zahteve.

- Vi mislite da je lako još jedan pasoš. Jedan optičar kod koga sam bila pre 20 godina nudio na prodaju venecijanski pasoš. Ja nemam nikoga u bivšim jugo državama, najviše bi mi odgovarao hrvatski, ali na osnovu čega kad mi niko nije odande - napisala je Pešićeva.

Nema sumnje da je i ovaj tvit sociološkinje još jedan u nizu dokaza da je na svakom mestu i u svakoj prilici, poput svojih istomišljenika, spremna da baci jagu na zemlju u kojoj živi.

Ako je i od Pešićeve, mnogo je!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ermina

21.06.2021 16:39

Sociološkinja Ološkinja Vesna Pešić je dokazani srbomrzac i perjanica autošovinizma,

Migi

21.06.2021 17:32

Ova Veštica još živa!

Nino

21.06.2021 17:52

Izlapela baba.

Vuk07

21.06.2021 22:44

Vucic za ove koji bi zeleli da odu da zive u drgim zemljama bivse Sfrj treba da u ime zahvalnosti sto odlaze da im plati put. Nek kosta sta kosta. Barem cemo se oterasiti za svagda. Znam da ih ima dosta cim se izjasne da zele da odu treba im pruziti svu podrsku da sto pre odu. Ali zalosno svi prete a niko ne odlazi jer nigde nema ko u Srbiji