NIŠTA SLIČNO SE NIKAD NIJE DOGODILO U STUDIJU TV HEPI: Nestorović dobio poziv da se uđe u politiku, EVO IZ KOJE STRANKE SU GA VRBOVALI!

Autor: Republika

Vesti

21.06.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović, nekadašnji član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa dobio je ponudu da se politički aktivira.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Branimir Nestorović

Naime, tokom gostovanja na TV Hepi, gde je govorio o brojnim temama, voditeljka Katarina Korša u jednom trenutku pročitala je poruku gledaoca u kojoj je Nestorović dobio poziv da uđe u politiku.

- Pomaže bog svima, pitanje za doktora, šta misli o Vojislavu Šešelju i da li bi nam se priključio - pročitala je voditeljka poruku.

Kao što to obično biva kada je u pitanju jutarnji program TV u sve se ubacio i Milomir Marić, koji se našalio da i Šešelj pokušava da bude "nadrilekar".

RepublikaFoto: youtube.com/ Happy Tv
Katarina Korša

- Ti si gostovao sa Šešeljem u više emisija - konstatovao je Marić na šta je doktor Nestorović podelio svoje iskustvo sa liderom radikala iz tih gostovanja.

- Držao nam je predavanja o medicini - našalio se Nesterović.

Međutim, pitanje o tome da li bi se politički angažova, a naročito u SRS, ostalo je bez odgovora, pošto su voditelji nastavili sa čitanjem poruka gladalaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading