ŠOKANTNO OTKRIĆE MILOMIRA MARIĆA: Novinar progovorio o atentatu na premijera, NEĆETE VEROVATI ŠTA JE REKAO O UBISTVU ĐINĐIĆA!

Autor: Republika

Vesti

21.06.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milomir Marić, novinar sa više od 40 godina iskustva i jedan od najvećih poznavalaca mnogih tajni na javnoj sceni Srbije, otkio je zašto je ubijen nekadašnji premijer Srbije Zoran Đinđić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Antonić, ST/N. Pančić
Milomir Marić i Zoran Đinđić

Pa iako je od 12. marta 2003. godine, kada je ispred zgrade Vlade Srbije ubijen prvi premijer Srbije posle 5. oktobra, ispisano nebrojeno mnogo knjiga i članaka i lansirano pregršt spinova i kontraspinova vezanih za Đinđićevu likvidaciju, Marić je otkrio ono što već detalje nepoznate javnosti.

U kolumni koju svakog ponedeljka piše za Srpski telegraf, a koji je Republika već objavila, poznati novinar je za smrt Điniđića optužio srpske nacionaliste, odnosno njihov poklonički odnos prema Haškom tribunalu.

RepublikaFoto: Tanjug
Ubistvo Đinđića

- Kada su isporučivali Miloševića, izabrali su Vidovdan da označe pobedu zemaljske Srbije nad nebeskom. Ubijen je Đinđić jer su dobri srpski nacionalisti obećali uvođenje redovne avionske linije Beograd-Hag i hapšenje raznih zločinaca sve do poslednjeg Srbina. Od tada se računa da svi narodi na svetu imaju pravo da se bore za slobodu, dok se Srbi kažnjavaju za udruženi zločinački poduhvat - piše između ostalog Marić u kolumni koju smo objavili, aludirajući na isporučivanje najviših državnih funkcionera Haškom kazamatu.

U nastavku kolumne u kojoj se bavio odnosima na Zapadnom Balkanu, nekadašnji urednik i novinar čuvene Duge, a danas voditelj na TV HEPi konstatovao je da su tadašnje vlasti u Srbiji "naivno verovale da će nas pomilovati i rehabilitovati kada smo širom otvorili vrata svim našim neprijateljima".

- Nije mnogo pomoglo ni kad su opljačkali i zatvorili čak i fabrike koje su preživele ratove, sankcije i NATO bombardovanje - konstatovao je Marić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
PRC

22.06.2021 07:46

Ljigavac samo lupa kao kuda po samar.