Oglasio se Vučević: Pitanje je dana kada će neko od KRIMINALACA, narko dilera i UBICA da propeva ĐILASOVO ime!

Autor: Republika.rs

Vesti

22.05.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević objavio je na svom Instagram profilu da Dragan Đilas, umesto da objasni odakle mu toliko novac, "svakim danom potvrđuje koliko je bahat".

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

- Kako se samo Dragan Đilas raspričao po svojim portalima i medijima, posle otkrivanja njegovih tajnih računa na Mauricijusu i još kojekuda. I gle slučajnosti, čim se desi hapšenje nekih kriminalaca, on je sve glasniji i ne žali da odvadi sa svojih milionskih računa kako bi plaćao svoju tešku medijsku artiljeriju da šire laži, i da pokušaju da skrenu pažnju sa njegove odgovornosti, kao osvedočenog lopova i prevaranta, za državnu plJačku veka. I umesto da odgovori na suštinsko pitanje - odakle mu toliki naš novac i jesu li plaćani porezi, on svakim danom potvrđuje koliko je bahat, kao i to da ga jedino zanima borba za vlast zbog državnog novca. Bi on sve to ponovo, ali nema kako. A i priteran je uz zid jer je pitanje dana kada će neko od kriminalaca, narko dilera i ubica da propeva njegovo ime. To objašnjava zašto su sada ozbiljno nervozni i zašto se odjednom nadigao sav talog bivšeg režima. Klupko kriminalno - tajkunsko - političkih veza se ubrzano odmotava, pa su Đilas i njegovi megafoni pojačani do daske. Pokušavaju da se brane lažima i klevetama porodice predsednika Aleksandra Vučića, uporno crtajući metu na čelo njegovog sina Danila. Kompleks zbog rezultata predsednika Vučića i uspešnosti naše Srbije na svim poljima je nešto sa čim nikada nije mogao da se nosi ni Đilas, ni njegova ekipa moralnih nakaza i ljudskih karikatura. I kada ih Vučić pobeđuje u svemu, i dok trči trku za budućnost Srbije, oni iz gliba režima žutih lopova neprestano lažu i kleveću. Šta ćete, pobednik ima snove - gubitnik kombinacije. Znaju građani Srbije ko je ko - napisao je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Dragoslava

22.05.2021 18:33

E jedva čekam taj dan.

Hedona

22.05.2021 20:54

Vreme je da svi oni odgovaraju za svoje postupke. Nadam seda će svi pasti i propevati jer ne može više da iko spreči kriminal u Srbiji.

Dragan

22.05.2021 21:53

Njega treba pod hitno lečiti. Vuletić sve jeste ali čovek i normalan nije.

Dragan

22.05.2021 21:54

Vuletić je bolestan ili drogiran došao u emisiju sa ćevapima koji su navodno od ljudskog mesa.

Odgovori 10 0