BEDNO! Đilas izgovorio NAJIDIOTSKIJU stvar: Vučić je mentalno oboleo jer obilazi radove na bolnicama!

Autor:

Vesti

22.05.2021

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, pun mržnje i očaja jer ga građani Srbije ne žele na vlasti, izgovorio je najidiotskiju stvar na svetu – da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić mentalno oboleo jer obilazi radove na bolnicama u 11 sati uveče!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Dragan Đilas

Đilas je to rekao u skandaloznom intervjuu portalu koji je pod njegovom uređivačkom kontrolom.

Očigledno da lideru SSP smeta to što se predsednik Srbije bori za spas i zdravlje građana, pa ga je zbog toga napao što je obilazio radove na kovid bolnicu u Batajnici u 11 uveče.

Koliko je Đilasova izjava bedna svedoči činjenica da je predsednik Vučić ovim obilaskom pokazao koliko poštuje i ceni građevinske radnike koji grade bolnice u Srbiji, kao i sve druge koji su dali doprinos u borbi protiv koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
zdjurdjevic

22.05.2021 13:32

Nije da nije bedno, ali je i tačno što je Đilas izjavio.

Rade

22.05.2021 15:42

Đilas pokazuje da mrzi građane Srbije i Srbiju već da mu je jedino stalo do njegovih računa i do toga da dođe na vlast da podkrada narod ali neće mu uspeti

Miki

22.05.2021 16:14

Baš lepo rečeno. Đilas je jedan bednik koji od mržnje i očaja ne zna šta će sa sobom. Ne može da prihvati politički debakl, pa mu smeta što Vučića ima svuda i u svako doba dana!

Rade

22.05.2021 17:42

Koga još briga šta izjavljuje prevarant poput Đilasa?!