MARKOVIĆ: Zamislite da ste Dragan Đilas, pa da morate da smišljate afere da biste sakrili tragove

Autor:

Vesti

11.05.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - za našu decu" Aleksandar Marković pozvao je poslanike da "zamisle da su Dragan Đilas", pa da, kako je rekao, moraju svako jutro da smišljaju nove ideje kako da "iskonstruišete neku aferu, čime bi skrenuli pažnju javnosti sa milionskih računa po inostranstvu.

RepublikaFoto: youtube.com/Aca Markovic
Aleksandar Marković

"Zamislite da ste Dragan Đilas, pa da morate svaki trenutak da se dovijate kako biste sakrili tragove firmi i kompanija koje ste osnovali po belom svetu, da vam glavna briga u životu bude visina poreskih stopa na Mauricijusu, Hongkongu, Švajcarskoj i ostalim poreskim rajevima".

Marković je ocenio i da je Đilas, kako je rekao, bio najgori gradonačelnik Beograda u istoriji, da su mandate obeležili korupcionaški skandali i višemilionske afere.

"Zamislite da ste Dragan Đilas i da imate 619 miliona evra i nikako ne uspevate da nađete način da objasnite ljudima kako ste ih stekli", rekao je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading